top of page
  • Writer's pictureAntti Hartikainen

EnvitecTiimi vahvistui uusilla osaajilla

18.9.2020

Kesän alussa tiimimme vahvistui kahdella uudella työntekijällä, kun markkinointipäällikkönä aloitti Antti Hartikainen ja maatilan talouden tiimissä asiantuntija Matias Muhonen. Sama määrätietoisuus, joka Antilla on pesiskentillä, näkyy myös hänen työskentelyssään. Hihat on kääritty ja toimialaa otetaan haltuun pala palalta ja samalla koko tiimimme on saanut monta hyvää ja haastavaa kysymystä vastattavakseen. Koska nämä keskustelut ovat äärimmäisen kiinnostavia ja antoisia, päätimme jakaa ne muillekin ja niinpä sai alkunsa meidän ensimmäinen podcast-sarjamme ’Antti perehtyy’, jossa Antti juttelee niin tiimimme asiantuntijoiden kuin asiakkaidemmekin kanssa ruokaketjusta, osaamisemme linkittymisestä sinne ja tarjoamistamme palveluistamme.


Matias on koulutukseltaan agrologi ja viimeistelee parhaillaan maatalousekonomian agronomi-opintojaan Viikissä. Maatilan arki on Matiakselle hyvin tuttua Kerimäellä sijaitsevan kotitilan kautta, jossa hän on mukana maitotilan työntouhussa kiireaikoina ja kun opinnoiltaan ehtii. Matias tulee vahvistamaan yrityksemme maatilan talouden tiimiä. Podcastimme ensimmäisessä jaksossa pääset tutustumaan Anttiin ja Matiakseen sekä heidän osaamiseensa tarkemmin, kun he pysähtyvät vaihtamaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan oltuaan meillä työssä kuukauden päivät. Linkki podcastiin löytyy uutisen lopusta.


Tällä viikolla tiimimme on vahvistunut lisää, kun orimattilalainen Aleksis Kyrö on aloittanut asiantuntijana maatilan talouden tiimissä ja joensuulainen Tuomo Vartiainen hiilitiimissä. Aleksis on viittä vaille valmis agronomi ja kokemusta hänellä on niin maitotilan pyörittämisestä, luomuviljelystä kuin hevostaloudesta. Tuomolla on osaamista mm. kierrätyslannoitteisiin ja hiililaskentaan ja koska hän on koulutukseltaan kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisteri, voidaan hänen osaamistaan hyödyntää myös luvituskokonaisuuksiin sekä metodologiatarkasteluihin.


Yrityksemme toimitusjohtaja Mika Arffman iloitsee, että meillä on mahdollisuus lisätä henkilökuntaamme tällaisenakin vuonna:

– Koska vuosi on poikkeuksellinen, harkitsimme tarkoin, uskallammeko tehdä uusia rekrytointeja. Palveluillemme on kuitenkin kasvavaa kysyntää ja niinpä tarve lisäkäsille oli kova. Kun vielä löysimme juuri oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin, niin palaset loksahtivat paikoilleen ja päätimme edetä asioissa.


Tutustu tarkemmin Matiakseen ja Anttiin kuuntelemalla alta ensimmäinen EnvitecPod.Komentar


bottom of page