top of page
Dry Reeds_edited.jpg

Yrityksemme

Envitecpolis tarjoaa ruokaketjun toimijoille laskenta- ja asiantuntijapalveluita päätöksenteon tueksi energian, talouden ja ympäristön alueilla.

Mitä?

Tuotamme asiakkaillemme tarkkaa tietoa muun muassa talous- ja investointien kannattavuuslaskennalla sekä erilaisilla ympäristölaskelmilla, kuten hiilijalanjäljen tai biodiversiteetin tarkastelulla. Alamme edelläkävijänä, 15-vuotisen tarinamme aikana olemme ehtineet tehdä enemmän laskentoja kuin mikään muu yritys Suomessa.

Kenelle?

Pienistä maatiloista suuriin ruokataloihin saakka, pellolta pöytään ja sieltä jälleen kiertoon: olemme auttaneet erikokoisia toimijoita ruokaketjun eri vaiheissa edistämään vastuullisuuttaan käsi kädessä kannattavuuden kanssa. Kunnia-asiamme on löytää jokaiselle asiakkaallemme juuri oikeat ratkaisut ja auttaa heitä pääsemään päätökseen.

 

Miten?

Meidän tehtävämme on auttaa koko ruokaketjua parantamaan vastuullisuuttaan ja rakentaa yhdessä kestävämpää tulevaisuutta. Teemme sen kunnioittaen ja kuunnellen, vastuullisuuden ja talouden realiteetit yhdistäen, aina sinun yrityksesi parasta ajatellen. Rehellisesti ja tinkimättömästi – rinnallasi kumppanina kulkien.

Tiedosta vaikutus

Rinnallasi päätöksenteossa
Oikeita ratkaisuja
Kuljemme edellä
Pellolta lautaselle ja takaisin kiertoon

Pellolta lautaselle ja takaisin kiertoon

Me olemme asiantuntijana mukana, kun ruoka nousee maasta, siirtyy lautaselle ja matkaa lopulta biojäteastian ja jätteenkäsittelyn kautta edelleen kiertoon. Olemme palvelleet koko elintarvikeketjun toimijoita aina alkutuotannosta elintarviketuotantoon ja biojätteenkäsittelyyn saakka jo vuosien ajan. Ymmärrämme, millaisia vaatimuksia ja odotuksia ketjun eri toimijoihin kohdistuu. Näkemyksemme avulla voimme yhdessä rakentaa mahdollisimman vastuullista elintarvikeketjua.

Rinnallasi päätöksenteossa

Päätösten tekeminen on vaikeaa, mikäli niiden vaikutukset talouteen tai vaikkapa hiilijalanjälkeen eivät ole tarkasti tiedossa. Lasketun tiedon asiantuntijoina olemme sinun tukenasi päätöksenteossa. Avullamme voit tehdä täsmälliseen ja todelliseen tietoon perustuvia päätöksiä kannattavuutesi parantamiseksi ja vastuullisuutesi edistämiseksi. Kuljemme rinnallasi tavoitteidesi määrittämisestä aina tuloksista viestimiseen saakka.

Kuljemme edellä

Meillä on yli vuosikymmenen kokemus erilaisten ruokaketjun toimijoiden laskentojen toteuttamisesta. Pitkää matkaamme on siivittänyt edelläkävijän asenteemme ja kykymme tunnistaa nousevia mahdollisuuksia, kun niistä näkyy vasta häivähdys, sekä uskoa niihin, kun muut vielä epäilevät. Nähdessämme tilaisuuden lähdemme innovoimaan ja kehittämään sitä määrätietoisesti ja periksi antamatta. Kaikki ideat eivät ota heti tuulta alleen – muutamat eivät koskaan – mutta suuresta osasta on tullut jotakin aidosti merkittävää. Biokaasulaitosprojektit ja hiilijalanjälkilaskenta ovat esimerkkejä aloista, joita olemme olleet rakentamassa ja kirittämässä jo niiden ensiaskelista lähtien. Kuljemme edeltä polkuja raivaten, jotta meidän kaikkien on helpompi kulkea.

Oikeita ratkaisuja

Toimimme aina asiakkaan etu edellä. Meille se tarkoittaa rehellisyyttä. Sinua, yhteiskuntaa ja itseämme kohtaan. Suuri tavoitteemme on auttaa kehittämään koko elintarvikeketjun vastuullisuutta, mutta meille tarkoitus ei pyhitä keinoja. Vastuullisuuden edistämisen täytyy olla sinulle aina myös taloudellisesti kannattavaa. Tarjoamme puolueetonta tietoa ja suosittelemme esimerkiksi uuden investoinnin tekemistä vain, jos se selkeästi tukee strategisia tavoitteitasi. Olipa yrityksesi tai tilasi pieni tai suuri, löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

Blinding Diamonds

Arvomme

Vastuullisesti

Rohkea ratkaisuhalukkuus

Raa'asti rehellinen itselle ja muille

Innovatiivinen edelläkävijyys

Yhdessä

bottom of page