top of page
  • Writer's pictureMika Arffman

Osaamisemme vahvistuu kahdella henkilöllä

16.08.2016

Toimintamme laajentuessa tiimimme vahvistuu kahdella osaajalla. Henri Karjalainen, FM, on nimitetty myyntineuvottelijaksi vastuualueenaan uusiutuvan energian ratkaisut ja Hannu Karhunen, elintarviketeknologian ins., täydentää elintarviketeollisuuden tuotanto- ja laatujärjestelmäosaamistamme. Samalla avaamme toimiston Jyväskylään, jossa sekä Henri että Hannu tulevat työskentelemään.


Henri on opiskellut Jyväskylän yliopistossa soveltavaa kemiaa sekä ympäristötiedettä ja –teknologiaa. Työurallaan ja opinnoissaan hän on paneutunut monipuolisesti uusiutuvan energian eri ratkaisuihin painottuen biokaasuun. Lisäksi hänellä on vahvaa osaamista projektityöskentelystä sekä digitaalisesta viestinnästä osana markkinointiviestintää. Henrin asiantuntemusta tullaan hyödyntämään myyntityön lisäksi uusiutuvan energian toimeksiantojemme toteutuksessa.


Hannulla on 15 vuoden työkokemus elintarviketeollisuuden tuotantojohdon tehtävistä sekä laatujärjestelmien kehittämisestä. Hän on toiminut mm. Vaasan Oy:n Kuopion leipomon tuotantopäällikkönä. Tällä hetkellä Hannu opiskelee ylempää ammattikorkeakoulututkintoa biotalouden kehittämiseen suuntautuen. Opinnoissaan hän keskittyy teollisuuden materiaalitehokkuuteen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin.

Yorumlar


bottom of page