top of page
  • Writer's pictureSenja Arffman

Nimitysuutisia: Yrityksen kasvaessa tarvitaan vastuunottajiaViidentoista toimintavuoden aikana Envitecpolis on ollut kasvun uralla. Yrityksemme kasvaessa tarvitaan entistä leveämmmät hartiat vastaamaan kasvaneeseen palveluntarpeeseemme.


Kasvu ja monipuolinen tehtäväkenttämme antavat työntekijöillemme erinomaisen mahdollisuuden ottaa vastuuta ja syventää osaamistaan, yrityksen toimitusjohtaja Mika Arffman kertoo.


Elokuun alusta vastuullisempiin tehtäviin, johtaviksi asiantuntijoiksi, on nimitetty Henri Karjalainen, Elena Suomela ja Anssi Lammila.


- Jo tähän astikin he ovat osoittaneet haluaan kantaa vastuuta, huolehtia asiakkuuksista ja viedä isojakin toimeksiantoja eteenpäin, Mika kertoo.

Henri Karjalainen on toiminut yhdeksän vuotta yrityksemme asiantuntijana osaamisalueenaan biokaasu ja jatkaa nyt johtavana asiantuntijana yhdessä johtavan asiantuntija Toni Taavitsaisen kanssa.


- Yhdeksän vuotta kuulostaa hurjan pitkältä ajalta, mutta nopeasti on mennyt. Pohjat on nyt ainakin valettu kuntoon!" naurahtaa Karjalainen ja jatkaa:


- Nyt on mahtava keskittyä asiakkaiden luovaan palvelemiseen toimialan näyttäessä paremmalta kuin koskaan. Parasta on ollut huomata kuinka biokaasulaitoksia ja tankkausasemia rakennetaan nyt kiihtyvällä tahdilla eri puolille Suomea.

Elena Suomela aloitti yrityksemme työntekijänä 2018 ja on viimeiset neljä vuotta toiminut asiantuntijana osaamisalueenaan aurinkoinvestoinnit. Nyt johtavana asiantuntijana hän vastaa yrityksemme aurinkopalveluiden tuotannosta ja kehittämisestä sekä tiimin johtajana vetämisestä.


-Vastuun myötä työnkuva monipuolistuu ja olen tosi innoissani siitä, että pääsen kehittämään aurinkopalveluita ja omaa osaamistani. Minulle on tärkeä saada tehdä työtä asiakkaiden kanssa ja tämä perustyö säilyy. Monipuolisemmat tehtävät ja vastuu lisäävät itselläkin innostusta ja motivaatiota työhön, kertoo Elena.

Anssi Lammila on työskennellyt yrityksemme ympäristötiimissä hiililaskennan asiantuntijana. Anssin automaatioinsinöörin osaamista on hyödynnetty taustalla rakennettaessa ympäristölaskennan skaalaamisen mahdollistavaa alustaa EnvitecVisiota, jonka johtavaksi asiantuntijaksi ja tiimin vetäjäksi hän nyt siirtyy.


- Tuntuu hyvältä saada jatkaa 2,5 vuoden työtä uudessa, kasvaneessa roolissa, kuitenkin tutun asian äärellä. Koen, että työ sinällään säilyy itselläni hyvin samankaltaisena, mutta nyt olen saanut ympärilleni tarvittavia lisäkäsiä. EnvitecVisio -tiimin kasvamisen lisäksi tukena on yrityksen muut tiimit, joten katse on vahvasti ja luottavaisena eteenpäin, Anssi toteaa.

Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page