top of page
  • Writer's pictureMika Arffman

Biokaasulaitosinvestoinnin eteenpäin vieminen yhä helpommaksi Asiakkaalle

11.10.2017

Envitecpolis Oy ja Demeca Oy sopivat yhteistyöstä, jonka tavoitteena on helpottaa biokaasulaitosinvestoinnin tekemistä


Biokaasun asiantuntijapalveluita tarjoava Envitecpolis Oy ja Metaenergia Kiintomädätys® -tekniikkaan perustuvia biokaasulaitoksia valmistava Demeca Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen.


Envitecpoliksella on pitkäaikainen kokemus ja tietotaito etenkin maatilamittakaavan biokaasulaitosinvestointien kannattavuuden tarkastelusta sekä lupien ja investointitukien hakuprosesseista. Yritys tekee asiakkaalle luvituksiin ja investointitukiin liittyvät hakemukset ja asiakirjat sekä käy tarvittavat keskustelut viranomaisten kanssa.


Demecan biokaasuosaaminen on pitkäaikaisen kehitystyön tulos. Tuotteistettu Metaenergia-biokaasulaitos tarjoaa valmiin, tilan toimintaan integroitavan jatkuvatoimisen laitteiston. Konsepti tulee olemaan merkittävä kokonaisuus maatilojen kehityksessä kohti uusiutuvan energian tuotantoa ja energiaomavaraisuutta.


Molempien yritysten tavoitteena on biokaasulaitosinvestointien aikaansaaminen ja siksi yhteistyö on rakentunut kuin itsestään. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on edelleen helpottaa asiakkaan biokaasulaitosinvestoinnin eteenpäin viemistä.


– Yhteistyöhön on ollut helppo lähteä, kun arvomme kohtasivat ja molemmilla yrityksillä tekemisen vahva ajuri on entistä paremmin pärjäävä asiakas, sanovat toimitusjohtajat Mika Arffman ja Pekka Vinkki lähes yhdestä suusta. Nyt asiakas saa keskittyä omaan päivittäiseen työhönsä ja biokaasulaitosinvestoinnin etenemistä hoidamme me yhdessä, he jatkavat.


Yhteistyö voi poikia myös uusia, yhteisiä palveluita. Nyt yhteistyön merkeissä biokaasulaitosta harkitseville tarjotaan mm. Demecan kehittämiä ideariihipäiviä, joihin Envitecpolis tuo vahvan asiantuntemuksensa mukaan. Ideariihessä aiheeseen päästään syventymään ja keskustelua käymään Demecan ja Envitecpoliksen kokeneiden biokaasuasiantuntijoiden kanssa. Ideariihessä asiakas saa vaihtaa ajatuksia muiden investointia suunnittelevien kanssa, minkä lisäksi päivän aikana pääsee myös tutustumaan toiminnassa oleviin laitoksiin ja jututtamaan investoinnin tehneitä maatilallisia.Lisätietoja

Mika Arffman toimitusjohtaja, Envitecpolis Oy p. 044 3300 816 mika.arffman(at)envitecpolis.fi

Kommentare


bottom of page