top of page
  • Writer's picturePiia Kattelus-Kilpeläinen

Auringon investointituki pienenee - hyödynnä tuki nyt


Meiltä saat apua investoinnin suunnittelusta aina tuen hakemiseen ja ensimmäinen yhteydenotto on maksuton.

Maaliskuun tukihaussa aurinkosähköön saa vielä 50 prosentin tuen. 16.3. lähtien tuki alenee kymmenen prosenttia ollen syksyn tukihaussa 40 prosenttia. 


Meiltä saat apua investoinnin suunnittelusta aina tuen hakemiseen ja ensimmäinen yhteydenotto on maksuton. Palveluumme voit hyödyntää neuvontakorvausta.


-Tällä hetkellä aurinkosähköjärjestelmien hinnat ovat edullisia ja mikäli haluat hyödyntää korkeamman 50 prosentin tuen ja saada järjestelmän käyttöösi kesällä 2024, tulisi tukihakemus jättää viimeistään 15.3.2024, kertoo johtava asiantuntija Elena Suomela.


Autamme sinua päivittämään kannattavuuslaskelmat nykyhetkeen, sekä autamme sinua kilpailutuksessa tai teemme sen puolestasi. Autamme myös kaikissa lupamenettelyä sekä tukihakua koskevissa kysymyksissä.


-Vielä ehdimme pohtia yhdessä sinun tilanteeseesi sopivat askelmerkit. Tarvitseeko kannattavuus tarkistaa tai päivittää? Pohditko tilallesi parhaiten sopivaa ratkaisua? Oletko tarjousten viidakossa, josta on hankala saada otetta? Haluatko toteuttaa osan vaiheista itse vai saada kaiken valmiina? Oli tilanteesi mikä tahansa, eteenpäin pääset, kun otat meihin yhteyttä. Kun lähdetään reippaasti liikkeelle, pääset nauttimaan ensikesän auringosta ihan uudella sykkeellä", Elena kertoo.


Johtava Asiantuntija

Elena Suomela

+358 40 568 8237

elena.suomela(at)envitecpolis.fi


Johtava asiantuntija Elena Suomela auttaa sinua kaikissa aurinkoenergiaa koskevissa kysymyksissä.

Comments


bottom of page