top of page
logo_uutiskirje.png
EnvitecVisio_havainnekuva.png
Envitec-Visio-logo.png
Alusta elintarvikeyrityksille tilakohtaisten ympäristötarkastelujen toteuttamiseen, raportointiin ja datan hallintaan sekä yritystason raportointiin.

EnvitecVisio on digitaalinen alusta alkutuotannon maatilakohtaisten ympäristötarkastelujen, kuten hiililaskentojen toteuttamiseen, tila- ja elintarvikeyrityskohtaiseen tulosraportointiin sekä lähtötieto- ja laskentadatan hallintaan ja analysointiin.

EnvitecVisio hyödyntää maailman käytetyintä tilakohtaisten tarkastelujen Cool Farm Tool -laskentaohjelmistoa.

Skaalattava
ja tarkka

EnvitecVisio mahdollistaa säännöllisen ja laadukkaan tilakohtaisen tiedon keräämisen suureltakin tilamäärältä ilman, että laskennan tarkkuus heikkenee. Laskennan tarkkuus on riittävä elintarvikeyrityksen viestintään, tuotekohtaisten hiilijalanjälkien laskentaan tai tieteeseen pohjautuvien tavoitteiden (SBT) asettamiseen ja seurantaan.

EnvitecVisio on tehty joustavaksi alustaksi, jonka sisältöä voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Niinpä sitä voidaan hyödyntää erittäin monipuolisesti elintarvikeyritysten erilaisiin tilakohtaisen tiedon keräämisen ja raportoinnin tarpeisiin.

Viljelijöille EnvitecVisio on helppo käyttää ja he pystyvät näkemään oman tilansa tulokset ja seuraamaan tulosten kehittymistä sen kautta.

EnvitecVisio_laskentaohjelma.jpg

Katso video

Asiakastarina: Arlan Tuija Linjakumpu kertoo sujuvasta hiili- ja kestävyyslaskennan yhteistyöstä.

Image by Rural Explorer

Lue artikkeli

"EnvitecVisiolla elintarvikeyritys saa skaalattua, mutta
tarkkaa tietoa alkutuotannostaan"

Ota yhteyttä

Anssi Lammila
johtava asiantuntija, EnvitecVisio
+358 40 527 0086
anssi.lammila(at)envitecpolis.fi

Senja Arffman
johtava asiantuntija
+358 50 353 1818
senja.arffman(at)envitecpolis.fi

bottom of page